Minä

Olen 48-vuotias ikuinen opiskelija ja elämän ihmettelijä. Opiskelen akupunktiohoitajaksi ja samalla suoritan yrittäjyyden ammattitutkintoa. Olen tällä hetkellä opintovapaalla päivätöistäni sosiaalialalta, jossa olen toiminut pitkään lastensuojelun piirissä. Nykyiset tehtävät ovat kuntouttavan palveluasumisen puolella.

Olen nuoruudessani opiskellut nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi sekä sittemmin yhteiskuntatieteiden kandidaatiksi ja lähihoitajaksi. Muutama vuosi sitten opiskelin shiatsu-hierojaksi.

Näen ihmisen psykofyysisenä kokonaisuutena, jossa ihmisen luontainen taipumus on voida hyvin. Ihmisen keho tavoittelee terveyttä. Fyysinen ja energeettinen ympäristö, jossa toimimme, sisältäen kaiken mitä aisteillamme havaitsemme, ulkoisesti ja sisäisesti, mukaan lukien ravintomme, ajatuksemme sekä tunteemme vaikuttavat terveyteemme.

Olen ollut vuosia kiinnostunut erilaisista luontaishoidoista, joissa ihmisen terveyttä vahvistetaan lempeästi, sen omia voimavaroja ja erityispiirteitä tukien ja vahvistaen. Klassinen akupunktio, jota opiskelen, tavoittelee juuri tätä.

Työn ja opiskelun vastapainona mökkeilen, harrastan improvisaatioteatteria ja tykkään liikuttaa itseäni moninaisin tavoin, sekä sisällä että ulkona.

Minä yhden lempipuuhani (telemark) parissa Norjassa keväällä 2023: